Ambachtelijk schilderwerk

Vakkundig Schilderwerk

Ambachtelijk schilderwerk

Niets is zo mooi als strak schilderwerk.  Zoekt u een schilder voor één keer of bent u op zoek naar een schilder voor periodiek onderhoud? Ik ga pas weg als het echt goed is.

Begonnen met mond tot mond reclame, langzaam uitgegroeid tot een vast klantenbestand. De kwaliteit in combinatie met de prijs doet mijn klantenbestand groeien.  U kunt bij mij terecht voor het eenmalig opknappen van uw schilderwerk, maar ook voor een meerjarig onderhoudscontract. U weet dan precies wat er de komende jaren gedaan moet worden, wat de kosten zijn, en wanneer het werk gedaan wordt.

Ook interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Werkzaamheden

  • buiten schilderwerk
  • binnen schilderwerk
  • houtrot bestrijden
  • stukken hout vernieuwen

Hoe werk ik?

Ik ben nog een  ouderwetse schilder, die alleen kijkt naar de kwaliteit. Goed schuren, goed ontvetten, goede grondverf, en natuurlijk goede aflak. U zult mij ook niet in de regen zien schilderen. Ik geloof daar niet in, en wil zo ook niet werken. Ik werk alleen met kwaliteitsverf.  U krijgt dan ook garantie op uw schilderwerk.

Offerte aanvragen?

Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt zult u zien dat kwaliteit niet heel duur hoeft te zijn. Ik ben bereikbaar via marijnvanipenburg@gmail.com of via 06-21108318

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-21108318